Tortila s kuracím mäsom

Tortila s kuracím mäsom

4 porcie

30 minút + doba marinovania mäsa 
 

Poznáte to, keď zas neviete, čo pripraviť na večeru? Tortila na sto spôsobov to vždy istí! Táto je s grilovaným kuracím mäsom, zeleninou a bylinkovou marinádou. A že práve nemáte rozpálený gril? Nevadí. Mäso ugrilujete aj v Pečenke.

Suroviny:

3 kuracie prsné rezne
tortily
šalát mix
papriky
rajčiny
Philadelphia 
hrsť pažítky


Marináda:
200 ml oleja
3 strúčiky cesnaku
bylinky (tymian, oregano, bazalka, ...) 
1 lyžička soli
čierne korenie

Postup:

1. V miske spojte olej, soľ, čierne korenie, nasekané bylinky a nastrúhané strúčiky cesnaku.
2. Mäso marinujte v zmesi ideálne cez noc.
3. Do Pečenky vložte grilovací rošt a naň položte kuracie mäso. Pečte 20 minút.
4. Medzi tým si pripravte tortily. Tortily potrite Philadelphiou a posypte nasekanou pažítkou. Pridajte šalát a zeleninu.
5. Hotové mäso nakrájajte na pásiky a pridajte do tortily. Poskladajte a ihneď servírujte.